Com l'erupció del volcà Eyjafjallajökull a Islàndia ha demostrat la força natural de forma perfecta, vull aprofitar l'ocasió per explicar la meva excepció d'una nit sobre un volcà actiu anomenat Pacaya a Guatemala.

Penso que tenia més d'un àngel de la guarda salvant-me la vida durant aquesta nit i el meu ball amb el volcà seriament ha estat una tonteria perillosa per a la meva vida.

 

volcano1Estaba a Antigua / Guatemala, on hi ha els volcans "Agua" i "Foc" i ha vist en el periòdic que el volcà "Pacaya" va entrar en erupció. Boig  com jo volia veure això directament i anava amb el meu amic de Guatemala Antonio.

La foto a la esquerra la va treure durant el viatge amb autobús.

Ha estat molt difícil pujar aquesta muntanya i la gent "normal" baixava. Hem trobat dos nois tan cecs com nosaltres i anem tot el dia junts.

 

volcano2Al aribar adalt casi de nit ja estem només a uns 500 metres i la boca del volcà que no parava d'escopir foc i pedres. Ha estat un increïble soroll com una tempesta gegant i hem hagut de fugir darrere d'una vall de llenya que ens construïm. Així ens escapem de la pluja de pedres. No vem dormir ni un segon aquesta nit i per la tarda baixem del volcà cansats però feliços.

 

 

 

feuerwerksdiaboloAquesta  aventura a Guatemala ha estat realment insòlita i m'ha inspirat inventar un joc de malabars amb un volcà diabòlic. Amb aquest espectacle, vaig actuar a Tbilisi, a Geòrgia, davant d`un public de 10.000 persones i va encendre el sol del palau de l'esport de Tbilisi.

 

Però "Ara Problema" com diuen alli al Caucaso El sol no era pintat amb pintura resistent al foc i així quedava un cercle de 10 m de diàmetre totalment negre. Quan actuava amb el meu diabolo de xispes a Montreal es van cridar als bombers dient que algú tira bombes al mig de la ciutat.